Helga 8.-9. juli arrangeres Midt-Norsk Veterantreff på Årsøya i Selbu. Treffet i år er det fjerde i rekken, og det har alltid samlet mange veterankjøretøyer og annet utstyr. Årets treff har «Blålys» som tema, og det ventes en del brannbiler, ambulanser og politibiler. Det er også åpnet for «treff i treffet» og flere foreninger har meldt sin ankomst. Transporthistorisk Forening kommer med gamle lastebiler, Gammeltraktorens venner kommer med gamle traktorer og landbruksredskap, Hell Blårøyk Cruisers kommer med sine totaktere, og søndag blir det Cars and coffee på utstillingsområdet. RHF Trøndelag skal delta med veteranbusser, og skal i tillegg kjøre tur til Norsk Radio- og Fjernsynsmuseum med treffdeltakere.  I tillegg blir det markedsgate med delemarked og annet veteranutstyr.

Treffet er gratis for alle som kommer med veterankjøretøyer og stiller dem ut på utstillingsområdet. Vi oppfordrer alle medlemmer til å møte opp – med eller uten kjøretøy.

Veterantreff 2017 plakat

Les mer om treffet på: www.midtnorskveterantreff.no

 

Om forfatter

Relaterte artikler