RHF Trøndelag drar på medlemstur til Östersund og Brattbytorpet i Revsund helga 23.-24. september.

Avreise med veteranbuss fra Orkanger kl. 07.00, muligheter for påstigning langs E39/E6 på strekningen Orkanger – Trondheim – Stjørdal. En overnatting på hotell i Östersund. Vi skal besøke Brattbytorpet i Revsund, ca en times kjøring fra Östersund. Der skal vi beskue en fantastisk samling av gamle kjøretøyer i alle kategorier. Der finnes busser, lastebiler, traktorer, anleggsmaskiner, militærkjøretøyer, båtmotorer, motorsager, snøscootere med mye mer. Entusiastene bak dette torpet har også bygd opp en gammel BP-stasjon og et folkparkmiljø. I følge en av ildsjelene er dette en perfekt «gubbdagis». Kanskje får vi også svar på hvorfor folketallet på landsbygda i Sverige har gått ned!

Entusiastene fra Brattbytorpet har flere ganger gjestet RHF’s landstreff, bl.a. på Røros og Lærdal. De deltok også på Midtnorsk veterantreff og Vognmanden i Selbu i 2o15. Nå må vi mobilisere og avlegge dem en gjenvisitt.

RHF Trøndelag inviterer også andre foreninger som driver med veterankjøretøy som hobby til å bli med på tur denne helga. Vi betaler kr. 100,- i dieselspleis, mat, drikke og overnatting gjøres opp av hver enkelt.

Det er nå forhandlet pris på overnatting på Scandic Östersund City. Enkeltrom SEK 790,-. dobbeltrom SEK 890,-.

Påmelding til Bjørn Stav, telefon 909 73 247, eller e-post bjsat@online.no innen søndag 27. august.

Her er noen glimt fra et besøk på Brattbytorpet sommeren 2015:

Brattbytorpet Evinrude Brattbytorpet gravemaskin Brattbytorpet lastere Brattbytorpet motorsag Brattbytorpet skvader Brattbytorpet spesialitet Brattbytorpet traktorer Brattbytorpet ute 2 Brattbytorpet ute Brattbytorpet Viking

 

Om forfatter

Relaterte artikler