RHF Trøndelag og Selbusjøen Båtcruise gjentar suksessen fra i fjor, og arrangerer to turer i år. Turene er en gjenskaping av rundturene som ble arrangert på 1930-tallet.

Etter en fulltegnet tur 28. august, satser vi på nytt søndag 18. september. Turene går med veteranbuss fra Trondheim S kl 09.30 og passerer City Syd, med mulighet til å gå på bussen der kl, 09.45. Turen går til Teigen i Klæbu, med veteranbuss.

DSC_0083

Ved Teigen går vi om bord i Selbusjøens hvite svane, M/S Jøvra

DSC_0745

M/S Jøvra tar oss med til Norsk Radio- og fjernsynsmuseum i Sjøbygda, der vi får omvisning og lunsj.

DSC_0100

Derfra går turen videre med båt, og vi setter kursen mot Granby Gård-

DSC_0088

På Granby Gård får vi omvisning i utvandrermuseet som er viet norsk utvandring til Amerika, men Inger Granby vil nok sette dette i sammenheng med den flyktningesituasjonen vi opplever i dag. Vi får også servert kaffe og Granbys berømte kanelbolle.

DSC_0104

På Granby gård blir vi hentet av en veteranbuss som skal ta oss tilbake til Trondheim, etter en forhpentligvis interessant dag i historiske omgivelser.

DSC_0108

Synes du dette så fristende ut? Du kan bli med på tur, meld deg på til ingarlien@neanett.no eller på telefon 412 15 208. Turen koster kun kr, 900,- inkludert lunsj, kaffe og omvisninger. Kom igjen – bli med!

Om forfatter

Relaterte artikler